Stagiair(e) HBO/WO

Help jij mee ons collectieve geheugen verruimen?

Het Moslim Archief (MA) zoekt per direct een gemotiveerd algemeen bestuurslid.
Als algemeen bestuurslid ben je lid van het dagelijks bestuur dat verder bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Het is een uitvoerend bestuur dat zich dagelijks, onbezoldigd, inzet voor het vormgeven- en uitvoeren van activiteiten van de stichting.

Het Moslim Archief is een verzamelplek waar je de rijke geschiedenis terugvindt van moslims in en met Nederland. Bij ons vind je een schat aan verhalen, herinneringen en ander erfgoed van diverse Nederlandse moslims. Wij leggen het vast voor jou en voor de volgende generaties. Dit geeft je inzicht in hoe diep de wortels zijn van de Islam en moslims in Nederland.

Stagiair(e) HBO WO 1920px

Het Moslims Archief (MA) is per 01-11-2022 op zoek naar een gemotiveerde stagiair (HBO/WO). Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct via bovenstaande knop! Wij reageren binnen 2 weken op je sollicitatie.

Je wordt formeel vrijwilliger. Een VOG is verplicht onderdeel van de procedure – de kosten hiervan zijn voor de Stichting. De stichting hecht grote waarde aan transparante informatie, zo ook over wie er betrokken zijn bij de stichting. Stagiairs gaan akkoord met het plaatsen van naam en eventueel foto op de teampagina op de website van de stichting.